A fost o seară plăcută în compania Paulei Seling și a Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat Sibiu. Concertul a avut loc la Sala Thalia Sibiu în data de 19.12.2018.

Paula Seling (solistă, compozitoare, artist și producător muzical) nu are nevoie de prezentare. Un amănunt , poate mai puțin cunoscut, este faptul că s-a născut în ziua de Crăciun. Este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București secția de Compoziție, Jazz și Muzică Ușoară.

Dirijorul Constantin Grigore a urmat studiile dirijorale la Universitatea de Muzică din București și în Polonia la Academia de Muzică „Karol Lipinski”. S-a perfecționat în Germania în perioada 2011 – 2012. Este membru fondator și dirijorul orchestrei Camerata Regală din București cu care a susținut concerte în România, Italia, Republica Moldova, Albania, Polonia, iar în 2016 a susținut un concert în Mozart Saal din Konzerthaus Viena. În anul 2017 a fost invitat la pupitrul Filarmonicii Regale din Liege cu care a concertat în Liege, Bruxelles, Ath, Ottignes și Namur.

În deschidere Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Sibiu sub bagheta dirijorului Constantin Grigore a interpretat Suita Polar Express de Alan Silvestri pe care vă invit s-o vizionați pe YouTube accesând link-ul de mai jos:

Din concertul Paulei Seling am filmat frumoasele colinde:

De-aș fi un înger

Cerul și pământul


Inimă tu, cântă !

În final, micuța Andreea a urcat pe scenă și a cântat împreună cu Paula Seling.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.