Doamne, pe cine am ales să ne conducă! După 29 de ani avem în fruntea Parlamentului oameni cercetați penal, oameni condamnați penal în primă instanță, oameni cu apucături de hiene, oameni dispuși să calce în picioare principiile democratice pentru care au luptat și murit mulţi români în însângeratul decembrie ’89.

Și, ca o dovadă de nesimțire totală, unul dintre ei (și mă refer la Dragnea) „în semn de omagiu adresat martirilor”face presiuni asupra coaliției aflată la guvernare pentru amnistierea și graţierea faptelor penale care îi vizează preponderent pe ei. Ba o consideră chiar un act de „dreptate”. Dreptatea celor care fură, nu contează de unde (din fondurile destinate copiilor, din fondurile europene, din banii societăților comerciale și românilor plătitori de impozite și taxe), dreptatea celor care, de când au ajuns la guvernare au un singur gând – să scape de pușcărie. De doi ani și jumătate doar asta fac spre disperarea românilor care, de cele mai multe ori, preferă să plece cât mai departe.

Da, am votat să ne conducă niște hoţi!

Dar, pentru că lor nu le pasă de martirii de la Timișoara, ar trebui să le reamintim. Și cum altfel dacă nu prin imagini ?

Așa a început Revoluția din Decembrie 1989 !

Foto: claudiuiordache.wordpress.com, opiniatimisoarei.ro, pressalert.ro, revolutions.gandul.info, Constantin Duma/Arhiva istorică Agerpres

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.