În perioada 5 – 9 decembrie 2018 pe scena Teatrului Gong din Sibiu se desfășoară festivalul Sibiu Magic Show, un festival aparte, care se adresează în egală măsură micilor spectatori, dar și părinților lor.

Programul include spectacole de pantomimă, iluzionism, clovnerie, numere surprinzătoare de circ și cabaret. La festival participă artiști din România, Belgia, Franța, Spania și Germania.

În seara de 6 decembrie a avut loc spectacolul Totul este posibil – Carte Blanche susținut de Julien Cottereau fost colaborator al Cirque du Soleil, comediant și clown francez.

Spectacolul non-verbal, interactiv, însoțit de muzică și efecte sonore amuzante, a fost compus din două solo-uri în care a preluat cele mai bune momente din Imagine-toi și Lune Air. Actor desăvârșit și plin de umor, Julien Cottereau a invitat pe scenă adulți și copii care au participat alături de el la improvizarea unor momente din spectacol.

Lucruri simple, precum jocul cu o gumă de mestecat imaginară, cu un câine sau o pisică, zborul în cosmos, stârnesc imaginația spectatorilor de toate vârstele.

În weekend festivalul Sibiu Magic Show continuă cu două spectacole recomandate pentru audiență generală și unul pentru copii. Dacă nu v-aţi făcut încă un program pentru acest sfârșit de săptămână, Teatrul Gong vă așteaptă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.