Ce este? Nu credeți în coincidențe ? Nici eu, dar o șleahtă de oameni lipsiți de imaginație vor să ne facă să credem asta.

Este condamnat în primă instanță Dragnea pentru abuz în serviciu…apare Ordonanța 13. Ba să stabilim prag de 200.000 de euro, ba să dezincriminăm fapta, oricum numai să fie bine.

I se sparge casa lui Bădălău și i se fură pistolul lăsat aiurea prin casă…se votează în senat noua lege prin care deținătorii de arme nu mai sunt obligați să păstreze armele și muniția în seif. Ba chiar se dă liber la port de armă cu muniție de luptă.

Procurorul general Augustin Lazăr dispune să se cerceteze incidentele din 10 august (atât ale provocatorilor, cât și ale Jandarmeriei)…Tudorel Toader descoperă o „mulţime” de abuzuri ale acestuia și îi cere demisia.

Vă mai amintiți de filmul documentar „Aici nu-l avem decât pe Dragnea” realizat de jurnalistul german Paul Arne Wagner în județul Teleorman? O altă mare coincidență, la protestele din 10 august este săltat în timp ce filma, de lângă colegii români (deși purta legitimație de presă), urcat în duba Jandarmeriei și dus la sediu.

Darius Valcov este condamnat la 8 ani închisoare cu executare (sentința nu este definitivă) pentru trafic de influență, de către magistrații Înaltei Curți de Casaţie și Justiție și ghiciți al cui consilier ajunge ? Al Vioricăi Dancila.

Și exemplele ar putea continua… Chiar mi-aș dori să le reamintiți voi în comentarii. Cum, nu credeți că sunt simple coincidenţe ?

Că nu au bun simț este puțin spus. Că ne cred o turmă de fricoși și lași este clar. Altfel cum ar îndrăzni de doi ani să ne sfideze, pe noi, societatea civilă, dar și justiția. De popor își vor aminti la alegerile viitoare, peste doi ani. Până atunci puterea este la ei, iar nouă, celor mulţi, ni se dau lecții de democrație reamintindu-ni-se constant că au fost votați, deci prin urmare trebuie să închidem ochii, să-i acceptăm indiferent de faptele lor.

După cum vedeți viața noastră este plină de coincidenţe.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.