Astăzi este a doua vineri neagră din această lună în care prețurile multor produse ar trebui să scadă. Sau cel puțin așa se laudă marii retaileri. Ziua marilor reduceri a fost preluată de la americani, cei care iau cu asalt magazinele fizice sau magazinele online în căutarea chilipirurilor, de la produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, până la electrocasnice, telefoane mobile și alte gadgeturi electronice. De prin 2010, dacă nu mă înșel, am preluat și noi, românii, această sărbătoare. Desigur, nu este o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, ci așa cum spuneam mai sus, este ziua în care prețurile anumitor produse ar trebui să scadă în magazinele care participă la aceste promoții.

     Așa că, încep românii din timp să economisească banii și să urmărească site-urile în speranța că vor apare și obiectele mult căutate de ei. Vedeți voi ? Suntem în România, nu în State și ai putea să te lovești de situații neprevăzute și nedorite

    În primul rând s-ar putea ca prețul să nu fi scăzut după cum vă așteptați chiar dacă este prins în promoție. Sunt retaileri (dar n-am să-i numesc aici ), care și-au făcut obișnuință din a majora prețurile înaintea marilor reduceri, așa că nu vă așteptați la minuni din partea lor. Și pentru a vă dovedi acest lucru am să vă povestesc un fapt concret. Prin octombrie o anumită companie avea o altă promoție. Se numea, din câte îmi amintesc Start Booster. Am intrat pe acea promoție pentru că urmăream un telefon mai performant. Prețul era mai mult decât atractiv și existau  anumite facilități din partea băncii la care am cardurile, așa că mi l-am cumpărat. În paranteză fie spus, sunt foarte încântată de noua mea achiziție !
În 16 noiembrie, când a fost Black Friday pentru telefoanele mobile, am intrat de curiozitate să văd dacă am făcut o afacere în 10 octombrie când l-am achiziționat. Sper să fiți convinși că nu am niciun interes să vă mint, dar uimirea mea a fost mare. Da, făcusem o investiție bună, de ziua marilor reduceri telefonul era mai scump cu câteva sute de lei.

    În al doilea rând puteți avea surprize cu produsele cumpărate. Fiind perioada cu multe comenzi, pe lângă faptul că le veți primi cu întârziere, s-ar putea să constatați când vor fi livrate ( cumpărate de pe site sau din magazin ) că sunt deteriorate, atât din timpul manipulării, cât și al transportului.  Și chiar dacă le puteți restitui, cheltuielile cu returnarea vă aparțin, iar stresul este mare.

    În final, nu-mi cereți sfaturi pentru că nu știu ce să vă spun, dar vă doresc spor la cumpărături și mult noroc !

    Dacă v-a plăcut acest articol, nu uitați să apreciaţi dând like  pe site-ul doritesinedorite.com !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.