În sfârșit m-am hotărât să scriu primul articolul. De ce dorite și nedorite ? Pentru că viața ne oferă și una și alta. Acest lucru se va vedea și din ce voi scrie în continuare.

    Ar trebui să vă spun că muzica, în special rock-ul, pentru mine, este mai mult decât un hobby, este o pasiune. Nu cred că vă imaginați cât de încântată am fost în momentul în care am aflat despre Metallica Worldwired Tour 2019.

Ei, da!  Era un eveniment mult dorit și așteptat de mine. După ce am cumpărat biletul am aflat că în prețul lui era inclus și un dublu album, Hardwired…To Self-Destruct. Și pentru că nu doream varianta descărcată de pe internet, am revendicat pe un anumit site albumele fizic. Mi s-a răspuns că trebuie să aștept cel mult 28 de zile până la livrarea coletului.

    Apoi a urmat perioada de așteptare. Și am așteptat, am așteptat… În fiecare zi spionam cutia poștală sperând că voi deschide și voi găsi avizul. Dar zilele treceau și ce-mi doream nu apărea. Au trecut cele 28 de zile și…nimic.

    Atunci m-am hotărât să merg la oficiul poștal de cartier să văd ce se întâmplă. Ce a urmat m-a umplut de nervi și de disperare că trăiesc într-o ţară în care nu suntem respectați, iar drepturile ne sunt călcate în picioare de oricine.

    Am explicat doamnei de la ghișeu, foarte amabilă de altfel, că aștept de aproape o lună un colet extern, dar în tot acest timp n-am primit niciun aviz poștal. După cum vă spuneam doamna, cea amabilă, a verificat și la un moment dat a exclamat: Bine că ați venit, că ar fi trebuit să-l returnez !  Astăzi am scris câteva zeci de avize urgente pentru cei care n-au ridicat coletele.

I-am explicat că l-aș fi ridicat, dacă factorul poștal mi-ar fi lăsat măcar un aviz, că nu se întâmplă asta pentru prima dată, că acum câteva luni, deranjată de faptul că nu am primit niște scrisori cu documente importante, l-am reclamat pe factorul poștal. Știți ce mi-a răspuns ? Degeaba l-ați reclamat. Salariile sunt mici și nu are cine să-i înlocuiască.

    Măi oameni buni, în ce ţară trăim? Pentru serviciile pe care ar trebui să le facă (și nu le fac), Poșta Română încasează taxele de la clienți. Nu mai vorbesc de prejudiciul pe care ni-l produc lipsindu-ne de niște bunuri sau documente, precum și de angajarea altor cheltuieli. N-au auzit de drepturile clienților de bună credință ? Ei, nu ! Dar nu le pasă ! Cum nu le pasă multora. 

Acesta este evenimentul nedorit din acest articol. Sunt convinsă că mulţi dintre voi ați avut cel puțin o experiență neplăcută cu  Poșta Română. Îmi cer scuze persoanelor oneste și responsabile care mai lucrează în această companie, dar, din nefericire, nu sunt puțini cei care cred că pot lua salariul ( așa mic cum e ) fără a-și îndeplini obligațiile de serviciu.

    Am să închei acest articol într-un mod optimist având norocul să-mi ridic albumele. Doar norocul m-a ajutat !

8 gânduri despre „Metallica și Poșta Română Dorite și nedorite

 1. Nu stiu cat te ajuta dar nici in Germania de ex. nu-i altfel. La colete lucreaza tot români sau bulgari ( care nu stiu germana) pe un salariu mizer si ca atare funcționează tot ca in Romania!

  Apreciază

 2. Uneori trebuie sa devii sclavul iubirii, insa gelozia nu vine la pachet cu iubirea, dar din pacate face parte din ea. Turnul de fides cu toate bogatiile sale se darama la un moment dat,,, e intocmai ca si pasarea din colivia de aur. Rapunzel , frumoasa printesa si-a lasat parul atata de lung din iubire, , intocmai ca iubitul ei sa o poata vedea, obtine si a o detine, contrar blestemelor, , interdictiilor ,,,,,”Părul … sa dovedit a fi una dintre cele mai mari provocări ale filmului. Pentru că hârtia lui Rapunzel este biletul ei vindecă rănile, servește drept transport prin al ei sacrificiu par,,,, și face fata drept premiu pentru iubitul ei …..asta este iubirea adevarata fara urme de gelozie,,ea conversand doar cu iubitul ei timp de ani pana cand povestea o spune ,,,acel lung si frumos par a salvat-o,,,,,,dar dupa ce toata populatia locala a vazut frumusetea ascunsa in turnul de fildes ????? A cui o fii fost gelozia, cand au ales-o si curtat-o multi ????
  E adevarat ca gelozia este o boala ,si o dorinta de posesie subconstienta,,,grava, insa nu e cazul sa se ofere motivatii, allfel nu vad cineva a fii vonditionat ,,,,toti am trait si vom traii acest sentiment oricat l-am renega, ignora sau dezice,,,,,iubirea fara un pic de gelozie este doar sex, si a prostitutie.
  Intr-aadevar nu trebuie sarit calul, dar nici trecut pe sub el !!!!!!!!

  Dragostea priveste cu claritate , ura are un simt de observatie mai ascutit , dar gelozia este cea mai patrunzatoare pentru ca este alcatuita din dragoste
  Proverb arab

  Gelozia este un tigru care isi sfasie nu numai prada , ci si propria-i inima incrancenata.
  Autor anonim
  Acela care nu este gelos , nu iubeste
  SF Augustin

  Gelozia este durerea pricinuita unui om de intelegerea faptului ca nu este iubit in egala masura de persoana pe care o iubeste intru totul.
  Joseph Addison

  Gelozia este un monstru in paradis , iadul raiului , si cea mai amara dintre emotii intrucat este asociata cu cel mai dulce simtamant.
  A.R. Orage

  Gelozia ar putea fi mult mai suportabila , daca am intelege ca iubirea este o pasiune care nu are nimic de a face cu meritele noastre.
  Paul Eldridge

  Dragostea care se hraneste din gelozie moare cu greu.
  Ovidiu

  Gelozia este tributul pe care mediocritatea il plateste geniului.
  Fulton J. Sheen

  Boala geloziei este atat de maligna incat transforma tot ce apuca in propria-i hrana.
  Joseph Addison

  Gelozia este iadul iubirii ranite.
  John Milton

  Gelozia este cancerul mintii.
  B.C.Forbes

  Si mereu ai grija cum pasesti, fiiindca pasesti pe visele mele
  William Butler Yeats
  Daca am gresit ceva iarta_ma

  Apreciat de 1 persoană

 3. Dădeai mai dus un citat în care se spunea ca gelozia este pricinuită de înțelegerea faptului că persoana nu este iubită în egală măsură de către celalalt. Cine suntem noi să putem aprecia masura în care iubim și pe care să o primim în schimb?
  Din câte știu eu iubirea adevărată este necondiționată.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.